måndag 2 april 2007

Finn ett fel

Såg att det var något konstigt med översta bilden i förra inlägget. Hmm... något saknas. Javisst ja!


Snyggt!


Andra bloggar om: , , ,

8 kommentarer:

 1. Ha ha ha. Ja nu ör det fullbordat - livsnjutare där. Jag är avundsjuk på er som verkar ha det så trevligt med socialistisk salami och allt.

  Själv gjorde jag det stora misstaget att tro att jag skulle spara både tid och pengar genom att köpa en färdigrätt på pseudo-arbetarrörelsestället konsum. Det blev fullkornspasta med bolognese och en gnutta pramesan. Det smakade skit och sedan ovanpåallt så blev jag matförgiftade och spydde som en kalv och var tvungen att ta in på hotell (svårt att sova på kompisars golv när jag håller på att dö). Summasumarum jag förlorade massa tid, det ble en dyr lunch som smakade skit.

  Det är bara för att vi bor i ett kapitalistiskt sverige...

  SvaraRadera
 2. Ja så är det i spökalliansens Sverige. Man tvingas ta in på hotell för att dö, när man förgiftats av den kapitalistiska skräpmaten!

  SvaraRadera
 3. Dåså, då är ordningen återupprättad. Skönt att jag slapp vidta åtgärder. Bra m röd flagga.

  SvaraRadera
 4. Allvarligt? Eller lite photoshoppat?

  SvaraRadera
 5. Inget Photoshop. 300 kronor från http://www.flagga.com/ inklusive frakt vid förskottsinbetalning. Det var i varje fall priset i somras.

  SvaraRadera
 6. Åhå.
  Ingick flaggstången ;).

  SvaraRadera
 7. Coolt! Jag ska också bli torpare snart förhoppningsvis, eller kanske en illegal sådan. Min kompis som har det trevligt i Shanghai har lovat att hyra ut sin kolonistuga till mig. Fast jag kommer nog hissa en skotsk flagga. Nu kommer Husmodern på söndag också verkar det som!

  SvaraRadera
 8. Haha, vad härlig du är K! Jag ska lätt hissa EU-flaggan när jag väl köper torp. :)

  SvaraRadera