torsdag 26 april 2007

0-4

Antal personer som jag känner som har fått jobb som en följd av den nya regeringens politik: 0

Antal personer som jag känner som mist eller snart kommer att mista jobbet: 4

Politiker ej inräknade.


Andra bloggar om: ,

6 kommentarer:

 1. Först miste jag jobbet. Statlig anställd. Blev uppsagd med lön i sex månader utan att behöva arbeta. Uppsägningslönen upphörde 31 mars. 2 april tackade jag JA till återanställning. Jag börjar efter att ha förhandlat detta med fd chefen den 21 maj. Det innebär a-kassa mellan 2 april till 20 maj. Är detta försvarbart. Tala om kostnad för Skattebetalarna. Jag har slappat runt och funderat på livet i 7 månader och 20 dagar med lön i sex av dessa. Helt galet - kunde ju ha jobbat hela tiden.

  SvaraRadera
 2. Räknar du mig till de som mist jobbet? Min tjänstledighet förvandlades ju till en friställning - eller vad det heter - två veckor innan jag klev ombord på Gabriella. Jag har fyra månaders uppsägningstid men eftersom jag inte står till min arbetsgivares förfogande i och med att jag studerar så har jag inget avgångsvederlag att vänta. /Hälsningar från Kina

  SvaraRadera
 3. Nej, käre lus, jag räknade inte in dig. I ditt fall handlar det väl bara om en otrevlig och beräknande arbetsköpare. Fast jag trodde att man hade rätt till tjänstledighet för studier.

  Jag följer din fantastiska reseskildring.

  SvaraRadera
 4. Maud O (2006) sa: "Jag brukar fråga om det finns någon i publiken som känner någon arbetslös, alla räcker upp handen." Slutsats: "Det finns jättemånga arbetslösa!" Eller? Vi vet varken hur många som suttit i publiken, hur, många som kände samma arbetslösa person osv. Idag är denna Maud vice regeringschef - grattis Sverige!

  SvaraRadera
 5. jag har lämnat min arbetsplats idag... varslad. varselbesked för tio dagar sedan, hemgång idag. snabba ryck. jag får vara hemma med lön t o m oktober med hjälp från trygghetsstiftelse att hitta nytt jobb, efter oktober är jag arbetslös. jag är en av dem som får gå för att borgarna låter kniven, eller snarare, lien gå.

  SvaraRadera
 6. Jag tillhör en av de som faktiskt fått jobb pga av den nya politiken, och det är inte bara jag 7 av mina vänner har också fått jobb de senaste månaderna. Så långt ifrån alla bli arbetslösa pga av den nya politiken.

  Tack för en bra blogg!

  /H

  SvaraRadera