Jag provsmakade den socialistiska salamin för en halvtimme sedan. Sitter och väntar på symptom. Känner jag en svag huvudvärk? Värker lederna? Är hostningen en efterdyning av förkylningen?
Jag vågade mig bara på tre små bitar men den var god, salamin. Kanske till och med väldigt god. Stark smak av svartpeppar och tydlig rödvinston. Eftersom det var så smala fjälster har den förlorat lite för mycket fukt. Det har gjort att den har blivit skör. Köttet har torkat mer än späckbitarna vilket gör att den inte går att skära i tunna skivor, men det vill man nog ändå inte när korvarna är så smala.
Resten av korvarna lät jag vakumförpacka på Finefood så att de inte ska förlora ännu mer fukt. Undrar om någon vågar smaka om jag tar med mig en till gittogethern?
Andra bloggar om: salami, provsmakning, dödsförakt, korv, matförgiftning
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Om du inte har dött innan dess så ska jag överväga saken ;).
SvaraRaderaJa! Ta med! Jag är inte rädd för döden! :)
SvaraRaderaDen 28e ska jag på Bob Dylan men skulle nästan kunna slopa det för att få smaka på din korv:)
SvaraRaderaJA! Jag vågar smaka!
SvaraRaderaklart man både vågar och vill!
SvaraRaderaMed ett glas vin slinker väl det mesta ner. Vi ses!
SvaraRadera