torsdag 29 mars 2007

Samling

Småsliten efter två sena kvällar i rad sitter jag och funderar över vad jag kan skriva som inte redan skrivits om gårdagskvällens träff vid Hornstull, i någon mån en repris på gittogethern i januari.

För det första så var nästan alla där. Men jag saknade Andreas, Husmodern, Jens, Bendel och Sannah. För att inte tala om poesikungen Embryo, men det är ju ingen matblogg, och hur skulle Embryo veta vad som var på gång? Fast samtidigt kanske det var bra att Andreas inte var där. Hur skulle det sett ut om vi stod där och jämförde längden på våra korvar? Nu ska vi se, vilka var där egentligen? Gitto & Magnus, Jessika, Louise, Lisa & Johan, Vinlusen, Space Babe, Kinna, Braxen, Lager, Sushi-David, Björn, Pastan-Elin och Allt-om-Mat-Malin.

Jag tror att det var alla. Många av dem har skrivit om gårdagskvällen och i de fallen har jag länkat deras namn till just den bloggposten. Jag vill inte lägga till så mycket till deras skriverier. Men: Det var synd att jag inte hann prata med alla. Det var synd att Lisa & Johan gick så tidigt. Det var roligt att flera stycken tyckte om min socialistiska salami som jag hade tagit med mig och bjöd på. Det var bra att få ansikten på de som jag inte sett tidigare. Kanske är det töntigt med bloggträffar, men vem bryr sig; det var mycket, mycket trevligt den här gången också.

Ganska besviken blev jag på maten på Moldau den här gången. Nästa gång föreslår jag att vi träffas någonstans dit alla kan ta med sig mat. Fast det kanske är en dum idé om man vill hålla det opretantiöst.

Andra bloggar om: , , , ,

10 kommentarer:

 1. Die Ecke vid Sheraton har samma karaktär men bättre mat. Lite dyrt för att det är just vid sheraton. Det finns ju en massa restauranger i Stockholm även om de inte ligger just i de krokarna, runt J&B som verkligen var en trevlig bar.
  Det var f ö mycket trevligt att träffas :).

  SvaraRadera
 2. Oj laga mat till matbloggare, vilken prestationsångest!
  Kommer du att göra kroppkakor?
  Vad glad jag blir att du har länkat till lilla mig!

  SvaraRadera
 3. Nä, det kanske var en dum idé. Det är viktigt att de där träffarna inte blir prestigefyllda. Men du ska ju laga tårta till Jens och mig när han kommer upp!

  SvaraRadera
 4. Men den tårtan har ju övat på i många år! Först som adeppt till min mormor och sen själv!

  SvaraRadera
 5. Jag saknade er också och längtar till tårta! Hehe.. jag tror ändå att din korv vunnit om ni hade jämfört dom.

  SvaraRadera
 6. Låter som en jättebra idé, även om den kommer avslöja mig som matlagningsdilettant.

  SvaraRadera
 7. Ah ( det ska vara en prick over A:et!), jag ar saknad! Skulle garna velat vara dar och traffa alla! Far noja mig med LA, dar det inte ar lika kul mat som i Austin. Men jag far min beskarda del av diners.
  Louise, jag skulle ocksa varit nervos! Inte riktigt sa att jag skulle behova kopa en keso, men...

  SvaraRadera
 8. Jag tycker det var en jättebra idé! Jag föreslår att vi alla bönar och ber hos Lisa om att få låna matlabbet en kväll - där kan man verkligen laga mat!

  Annars kommer vi troligen bo på Fridhemsplans vandrarhem där de har 5 kök i källaren och en rejäl matsal - där är inte heller helt omöjligt att träffas. :)

  (tyckte inte heller moldau var något vidare i onsdags...)

  SvaraRadera
 9. Jag har ångrat mig ju! Jag tycker att det är en dålig idé. Det blir bara prestigefyllt. Vi ska ses på lokal. Halvdålig lokal. Den som vill ta med något att bjuda på kan göra det ändå. Men jag tycker att vi äter någon annanstans nästa gång. Vad sägs om Östgötakällaren.

  SvaraRadera
 10. Åh, jag hade gärna varit där! Istället var jag på konsert på Bob Dylan och han hade inte ens vett att vara särskilt bra. Hoppas på nästa gång!

  SvaraRadera