lördag 15 november 2008

Graviditetsnotiser: N - 7

Sköthörnan färdigställd, med hyllor på väggen. Spjälsängen skymtar i sovrummet. Två stolar från BUP på vilka vi kan sitta när vi ska ha allvarliga samtal.

Idag började vi dagen med att såga och borra och vi fick upp hyllorna på väggen ovan skötbordet. Sedan kom H & S med BUP-stolarna och fina träbyggklossar. På eftermiddagen åkte vi hem till B, A & E på Ploggatan och fick, förutom en härlig marängtårta, ett barnbadkar, en mobil, ett sobert babygym (dvs. en vadderad lekmatta med lite spöken på) och ett urval fina kläder.

Därpå for vi vidare till hemmet där författaren till Min brors kokbok bor. Han var inte själv där, men stora E, lilla e, och mellan-E var där och de demonstrerade en flott barnvagn som vi beslöt oss för att köpa av dem. Jag bollade en stund med minsta e:t för att träna mig lite, jag har ju egentligen väldigt lite erfarenhet av att handskas fysiskt med så små kroppar, men det gick bra. Hon var road och det var även jag.

Med fullastad bil åkte vi sedan hem och lagade 24 kroppkakor och skruvade ihop spjälsängen utan monteringsanvisning! Tyvärr hann vi inte med vare sig Socialistiskt Forum eller festen därefter.


Läs även andra bloggares åsikter om

2 kommentarer:

  1. sätt en röd myspyslampa ovanför skötbordet så slipper ni pajja mörkerseendet när ni går upp för att byta blöja på nätterna.

    /f

    SvaraRadera
  2. ska du sätta dig på den låga stolen och tala allvar utan att vara beredd på ryggskott i parti och minut?

    SvaraRadera