måndag 3 november 2008

Graviditetsnotiser: N - 19

Idag träffade jag min underbara naprapat/sjukgymnast som återställde min rygg till åtminstone torsdagens tillstånd och jag är nog alldeles strax tillräckligt stark och rörlig för att vara nog stöd under en förlossning. Lättnaden när smärta försvinner och rörlighet återkommer glöms alldeles för snabbt.

På hemvägen köpte jag det bokrökta sidfläsket, två Hugo-isterband, smör och ostkaka från Bondens butik i hötorgshallen. Med sidfläsket gjorde jag pyttipanna, så att det räckte till två extra portioner att frysa in. Förrutom det har vi fryst in köttbullar och köttfärssås så att vi ska ha färdiga middagar när vi kommer hem från BB. Jag hoppas att jag hinner komplettera med en stor sats Boeuf Bourguignon och en Coq au Vin också innan det blir dags.

L åkte till mvc på eftermiddagen för att kolla rikningen på barnet, som inte verkade vara upp och ner igår som det ska, utan med huvudet och hickan upp. När hon undersöktes hade rackaren lagt sig till rätta igen, så ingen åtgärd krävs. Ungen rör sig mycket och drastiskt nu. L är lite nere och vill inte bli av med sin fina mage.

Min uppmaning att lägga förökelselåtar till min öppna spotify-spellista var väldigt misslyckad. Antingen är mina läsare otillräckligt spotifierade eller så är de väldigt lata eller blyga trots att tillägg är anonyma. Försök igen.

6 kommentarer:

 1. Det är väldigt trevligt att läsa dina graviditetsnoteringar.
  Låter dock som att det blir hårdsmält mat för ungen den första tiden : )

  Jag har inte fattat vilka som är inbjudna till Spotify. Jag har inte fått konto än iaf. Annars hade jag lagt till Geraldine med Glasvegas, ingen förökelselåt kanske, men bra!

  SvaraRadera
 2. Äh, efter mjölken får hon väl lära sig tugga. Jag tror nu att det blir en hon.

  Konstigt att inte du fått en inbjudan till spotify. Om jag får tag på någon så ska jag skicka den till dig. Ska kolla upp låten.

  SvaraRadera
 3. Jag kommer inte in i den öppna delen. Firefox hittar inget tillägg att öppna filen med. Säger den, eller något liknande.

  SvaraRadera
 4. Förlåt, jag kanske var otydlig. Man måste ha ett konto på Spotify och ha installerat Spotify-programvaran för att kunna lägga till låtar.

  SvaraRadera
 5. Prospettiva nevski med Alice
  Amazing grace, inte för dess religiösa anspelningar utan för att den är vacker
  Idag är jag stark med Kenta
  Jag har så mycket låtförslag att det är helt otroligt men vad vill man ha när man föder barn? Lugn och ro eller rockigt?
  om du inte vill spela Takida.

  SvaraRadera
 6. får inget konto på spotify

  SvaraRadera