Känner någon till något knep för att behålla knäckebrödet torrt, knäckigt och knaprigt i sommarstugan? Jag vill ha knäckebröd på sommaren, men det är ju meningslöst om det blir soggigt, äckligt och mjukt efter en dag på landet. Och vart tusan tog Vika Sekunda vägen, när jag nu ändå håller på och ställer knäckebrödsfrågor?
Andra bloggar om: knäckebrödstips
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Funkar det inte att ha dem i plåtburk ihop med några sockerbitar, det funkar ju med kakor & kex?
SvaraRaderaJag som på intet sätt är politik korrekt säger Tupperwere. De har en stor rund box som säljs in att man ska använda till tårtor. Den är toppentät och du får plats med 2 runda paket. Vika sekunda finns på ICA Maxi i Skavaltan, Nacka. Och när du ändå är där så pröva deras Wilma bröd, Det finns en "sticksvariant" att använda att dippa med, tokgott!!
SvaraRaderaEva
Tackar för tipsen. Jag hade aldrig hört talas sockerbitsanvändningen. Ska testa det innan jag köper tupperwarelådan. Var är närmsta tupperwareparty?
SvaraRaderaWilmas knäckebröd kan man döda med eller åtminstone öka sina tandläkarräkningar väsentligt.
SvaraRaderaPatentglas med gummiring är ju lufttäta men då måste du bryta sönder knäckebröd.
Har du kollat på granit? De har en massa förpackningar som är lufttäta. Koziol har tagit fram en knäckebrödsburk som ser cool ut men om den är väldigt lufttät vet jag inte. Ska kolla upp det.
Ugnen?
SvaraRaderajag har de i originalförpackingen längst in i ett mörkt skafferi
SvaraRaderafunkar itne det?
Nä, Weronika & Lotta K, det funkar inte. Jag måste nog prova en lufttät burk. Med sockerbitar i.
SvaraRaderaGranit har eller hade extrapris på lådor som liknar lock&lock, tre till priset av två. Lufttäta.
SvaraRadera