fredag 24 oktober 2008

Graviditetsnotiser: N - 29

Arbetade hemma. Studerade begreppssystem för vården och följde delvis en agrarhistorisk föreläsning. Åkte in till stan och lämnade systembolaget i Söderhallarna i vredesmod efter att ha utsatts för deras enda inkompetenta expedit (för andra gången). Mötte L och köpte gyoza-plattor innan vi gick till Sûd och tog ett glas med tant T (ananasjuice, sydafrikansk sauvignon blanc). Snackade mage, förlossning, barn och kejsarsnitt. Shoppade på ICA Torkel Knut och åkte hem och gjorde pastasås så att det räcker till flera middagar efter Nedkomsten.

(Åh, så tråkigt. Är det här som kallas att blogga?)

L tycker att magen är fantastisk. Det tycker jag också. L vill ha kvar den. Jag tror att det blir mer praktiskt utan. Hörde svag profylaxandning bredvid mig i soffan, under den gamla hämdfilmen som vi hade inspelad. Tänker inte låta L se den nya omtalade skräckfilmen som just haft premiär.


Läs även andra bloggares åsikter om ,

6 kommentarer:

 1. tråkigt och tråkigt... skärp dig. sagt med kärlek.

  SvaraRadera
 2. Tjena, egentligen borde jag läsa lite mer på din blogg innan jag skriver det här, för att kolla vad det handlar om, men hinner inte, samt är lite på lyran: har en låg postatröskel just nu. Men ok, du kan ju skylla på gradviditeten, men utom den, om du blir arg av att prata med ett affärsbiträde är det nog läge att du tänker över din roll i världen lite grann. Hur du bemöter folk och så. Jag är ganska nyfiken på hur det gick till. Kanske ämne för ett inlägg? Som sagt med reservation för att jag är en slösurfande salongsberusad läsare som inte har koll på bloggens/din profil...

  SvaraRadera
 3. Nu saknar ju inte K möjligheten till att ge svar på tal men netikett är att läsa in sig en aning först. Reservation, salongsberusning eller inte. Återkom nykter, läs igen och konstatera att Ks roll i världen är lika genontänkt som jag antar att du föreställer dig din egen.

  (Och K, jag veeet att du kan tala för dig själv men ja...)

  SvaraRadera
 4. Hej Joel! Jag har inget emot om du läser och kommenterar min blogg lite dragen.

  Däremot så förstår jag inte varför jag inte får bli arg på ett inkompetent affärsbiträde. Jag förstår inte heller vad det har med min roll i världen att göra. Förklara gärna.

  SvaraRadera
 5. Hej igen, jag tror att jag tar tillbaka. Du får naturligtvis bli hur arg du vill, och det har inte direkt med världen att göra. Återkommer med intelligentare kommentarer om jag har några. Jag skulle behöva den där där fyllemejlstopparen som google eventuellt håller på att skapa. Nu ska jag läsa lite. Ursäkta.

  SvaraRadera
 6. Ingenting att be om ursäkt för, tycker jag. Ha en skön lässtund!

  SvaraRadera