onsdag 18 november 2009

Mathantverkskursen, dag 23, under vilken spänningen steg

Även denna dag blev det lite omflyttningar i schemat. Först körde vi exempel på byggnader med R. Därefter individuell rådgivning om byggnader och ekonomi, bland annat. Jag visade bilder på gården jag vill köpa för R och diskuterade vad som skulle behövas för att göra om ladan till en produktionslokal. R var mycket entusiastisk över gården och vi diskuterade också vad en ombyggnad skulle kosta.

Därpå talade jag med vår ekonomiska föreläsare och rådgivare och det visade sig att hans föräldrahem låg i närheten av gården vi vill köpa. Han var också mycket entusiastisk och uppmuntrande. Hittills har fem bud lagts och mäklaren väntar på att fler spekulanter ska få igenom sina lånelöften. Jag försöker behålla lugnet och går vidare med mina kalkyler med fantasier kring gården som grund.

Har stora problem med det mobila bredbandet från Telenor. Jag slängs ideligen av uppkopplingen efter någon minut. Nu får jag inte ladda upp en bild på ladan. Rekommenderar verkligen inte Telenors mobila bredband.

7 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna!
  Du var saknad igår.

  SvaraRadera
 2. Ettan verkar vara på hugget. Bjuder över sig själv.

  SvaraRadera
 3. har också telenor förresten men det funkar för det mesta. Ingen mottagning. Det sitter en jävla mast 50 cm därifrån.

  SvaraRadera
 4. Det är inte vår mast sa Telenor. Jamen tack så mycket.

  SvaraRadera
 5. Tack for intiresny Blog

  SvaraRadera