lördag 6 december 2008

Minnesstund

Vänner!

Tisdagen den 16/12 klockan 16.00 håller vi en minnesstund i Katarina Kyrka för vår dotter Karin Erika F.

Egentligen är det väl inte en minnesstund för det är inte tänkt att vi ska sitta och minnas någon som vi aldrig fick lära känna. Vi är inte kristna, inte heller troende. Det är snarare så att vi vill samla så många vi kan av våra kära vänner och bekanta, inte för att sätta punkt, men för att sätta ett litet komma, och göra det lättare för oss att återgå till någonting normalt. Vi förstår att det inte är lätt att veta hur man ska bemöta oss efter det som har hänt, och vi tror att det avdramatiseras om vi bara träffar varandra.

Det kommer inte att hållas några tal i kyrkan förutom några få ord av en präst som heter Erik. Däremot så har vi valt ut musik som bättre än orden beskriver vad vi känner, att lyssna på i ungefär tre kvart. Det är öppet för alla att komma till kyrkan, bara sitta ned en stund och sedan gå, eller fortsätta kvällen med oss. Man kan lägga en blomma på graven.

Efteråt äter de som vill en god middag tillsammans med oss hemma hos P & T på Timmermansgatan. De som vill vara med på middagen behöver osa till [bolletott (at) gmail punkt com] senast på tisdag den 9/12, så att vi vet hur mycket mat som ska lagas. Ta med några tjugor som bidrag till mat och vin. Vi vill inte att det här ska bli en högstämd eller sorgsen tillställning. Tvärtom. Och vi vill inte att det hålls några tal eller liknande.

Varma hälsningar,

K & L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar