måndag 14 juli 2008

Idag flaggar vi för Victoria


Död åt kungahuset!


Om man nu tycker att det behövs en statschef vid sidan av statsministern (jag har aldrig förstått varför) så kan man läsa mer på republik.nu och hos Republikanska Föreningen.

Så här stor uppmärksamhet får dagens spektakel: DN1, DN2, DN3, Exp1, Exp2, Exp3, Exp4, Svd1, Svd2, Svd3, äh, uppkopplingen är för seg för att jag ska ta fram Aftonbladets länkar också.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

 1. det gör vi fanimej inte alls. Man sätter in pengar på republikanska föreningens konto om man redan är medlem eller blir medlem.
  Det förra för min del.

  SvaraRadera
 2. Eftersom uppemot 80% av befolkningen för tillfället verkar vara positiva till monarkin, så tycker jag att det kan finnas anledning att nyansera frågeställningen. Jag kan därför tänka mig att acceptera monarki, bara det inte är en arvsmonarki, som i dag. Så låt folket, eller riksdagen eller någon välja monark, så stofilerna få behålla sin monark, samtidigt som det i alla fall kan bli acceptabelt.

  SvaraRadera
 3. Men vad skulle en monark i så fall representera? Jag har tänkt på gå med i republikanska föreningen såå många gånger.. nu ska det väl bli av ;)

  SvaraRadera