fredag 7 mars 2008

Indiskt uppehåll

Nu kanske det inte blir någonting här på ett tag för i morgon bitti åker jag till Indien på två veckor. Först arbete och sedan lite fritid. På den lediga tiden ska jag besöka Thomas igen. Kanske råkar jag på en uppkoppling innan dess och kan rapportera. Annars återkommer jag efter långfredagen. Jag önskar att jag vore frusen, så att jag kunde se fram emot 31+ i Kerala, men nu har jag bara separationsångest. Hej svejs.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Hoppas du får en trevlig resa! Snart måste vi parallel-laga-blogga igen.
  Allt gott.
  /andreas

  SvaraRadera
 2. Trevlig resa. Är avundsjuk. Blir ingen Indienresa för mig förrän till hösten. Hälsa Thomas från mig! En stilla undran: hinner jag skicka ett ex av boken Moderna Indien, där han är med i både text och bild, som du kan ge till honom? Fast åker du imorn blir det svårt. Har du möjlighet att annars skaffa ett ex och ge honom skickar jag dig pengar, fast det är en ganska krävande begäran så här dan före återresan och låter ju mer ja tänker på det lite väl mycket att fråga om. Men om - maila mig summan och var pengarna ska skickas. per@vagabond.se

  SvaraRadera
 3. Per: Ja, det daer skrev du allt foer sent! Jag laemnade Thomas igar och i nu har jag bara en dag kvar haer nere. Jag haelsade dock fraan dig, foer det hade jag foer mig att du skrev att jag skulle goera. Han minns dig sjaelvklart. Jag beraettar mer naer jag kommit hem.

  SvaraRadera