Kolgrillad hemgjord vildsvinsfänkålssalsiccia.
Hemrökt lax med nyslungad citron- och persiljemajonäs, fänkålssallad och kokt potatis.
Grillad urbenad vildsvinskotlett med parmesan- och rosmarinpotatismos och vitlöksfräst blandsvamp.
Läs även andra bloggares åsikter om
god mat,
korv,
lax,
vildsvin
Jag blir hungrig när jag ser läckerheterna!
SvaraRaderaFinnes recept på korven?
SvaraRaderaGrymt-gott!
SvaraRaderaAllt ser fantastiskt ut!!
SvaraRaderaReceptet på korven! Vi kräver det omdelbums!
SvaraRaderaDet var inga konstigheter med korven. Bogkött från vildsvin, ungefär hälften hackat, hälften malet. Lagom mycket späck från gris, hälften hackat hälften malet. Krydda med vitt vin, grovmortlade fänkålsfrön, grovmortlad svartpeppar, salt. Stek ett prov. Rätta kryddningen. In i blötlagda och ursköljda svinfjälster.
SvaraRaderaSäg, på ett ungefärlisch till en som aldrig lyckats med fänkålsfrön. I förhållande till svartpepparen: Mer eller mindre del fänkål? Jag tror att jag snålar på fänkålsfröna. Men vågar liksom inte ta i.
SvaraRaderaIngen aning! Men jag vet att du måste våga ta i.
SvaraRaderagrymt gott sa vildsvinet
SvaraRaderaembryo svimmrade av alla grodsakerna och vi fikc bära bort honom från tangentbordet till köksbordet
och där ligger han nu med ansiktet i filmjölken
med vänlig hälsning,
brollan