måndag 13 april 2009

Påskhelgens tre kulinariska höjdpunkter

Kolgrillad hemgjord vildsvinsfänkålssalsiccia.

Hemrökt lax med nyslungad citron- och persiljemajonäs, fänkålssallad och kokt potatis.

Grillad urbenad vildsvinskotlett med parmesan- och rosmarinpotatismos och vitlöksfräst blandsvamp.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

9 kommentarer:

  1. Jag blir hungrig när jag ser läckerheterna!

    SvaraRadera
  2. Receptet på korven! Vi kräver det omdelbums!

    SvaraRadera
  3. Det var inga konstigheter med korven. Bogkött från vildsvin, ungefär hälften hackat, hälften malet. Lagom mycket späck från gris, hälften hackat hälften malet. Krydda med vitt vin, grovmortlade fänkålsfrön, grovmortlad svartpeppar, salt. Stek ett prov. Rätta kryddningen. In i blötlagda och ursköljda svinfjälster.

    SvaraRadera
  4. Säg, på ett ungefärlisch till en som aldrig lyckats med fänkålsfrön. I förhållande till svartpepparen: Mer eller mindre del fänkål? Jag tror att jag snålar på fänkålsfröna. Men vågar liksom inte ta i.

    SvaraRadera
  5. Ingen aning! Men jag vet att du måste våga ta i.

    SvaraRadera
  6. grymt gott sa vildsvinet

    embryo svimmrade av alla grodsakerna och vi fikc bära bort honom från tangentbordet till köksbordet

    och där ligger han nu med ansiktet i filmjölken

    med vänlig hälsning,

    brollan

    SvaraRadera