onsdag 30 december 2009

Slutet på ett ruttet år

En idiot svarade mig för en tid sedan, när jag hade beskrivit en viss situation som dålig, att det var bra, för då kunde det bara bli bättre. Det enda jag har lärt mig av det sketna året 2009 är att allting alltid, alltid, alltid kan bli mycket värre, oberoende av hur dåligt utgångsläget är. Jag tänker inte beskriva vad jag syftar på och tänker inte skriva något mer här förrän jag har något bra att berätta.

5 kommentarer:

 1. 2009 till trots.
  Onskar Dig gott 2010.
  Må det bli Ert år!!
  Örjan Hertzell

  SvaraRadera
 2. För några år sedan hade jag kunnat vara idioten. Men inte nu: inser att allt kan bli mycket, mycket, mycket sämre när det är som värst.

  Sluta inte skriv - du är ett ljus i mörkret. Alltid!

  SvaraRadera
 3. Allt kan givetvis bli värre. Och det känns också fel att tala om det som du har varit med om (och jag som läsare vet givetvis inte alls allt eller förstår det) i termer av bli sämre eller bättre. Din dotter och hennes bortgång kommer alltid att vara en del av ditt liv. Men jag önskar dig verkligen allt gott inför det nya året. Trots att jag aldrig mött dig tycker jag mycket om dig.

  Vänliga hälsningar
  Anna Maria

  SvaraRadera
 4. Ja, vad säger man. Jag hoppas att nästa år blir bättre och att ni har varandra...

  från mitt egen perspektiv är jag tacksam över att 2007 är längre bort än förr... det var det värsta året hittills i mitt liv. Och jag vet inte, det enda jag lärde mig var att vara tacksam för det lilla, de få vänner som lyste i mörkret och bestämma mig för att försöka finnas där för andra som behöver det i tid.

  Jag måste också säga att jag verkligen njutit av dina inlägg om korvgörning och alla inläggen om "hur man startar eget och har nya ideer". TACK för toppenläsning och insikter.

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att du kommer tillbaka när du orkar.
  Du vet att du gjort många inspirerande inlägg.
  Jag vet inte om det hänt något mer, men förstår mycket väl om livet känns vasst och kantigt.
  kram

  SvaraRadera