söndag 10 februari 2008
Vildjästkultur på aprikos
I onsdags satte jag igång en vildjästkultur efter Martins recept. Jag vill också baka levain-bröd med stora hål i. Idag ser den ut att vara mogen. Nu ska jag försöka göra en variation av ett ljust bröd som Martin verkar väldigt nöjd med. Jag lyckas aldrig med ljusa bröd, men jag återkommer om det här åtminstone blir något som jag kan utveckla.
Läs även andra bloggares åsikter om jäst, vildjäst, bakning, bröd, aprikoser, levande föda
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej! Tack för beröm! Såg du DN På Stan i torsdags då, hehehe...
SvaraRaderaOch jag har provlagat recepten också!!!! Det var SKIIIITJOBBIGT!
SvaraRaderaOm du går dit rekommenderar jag till förrätt: gurka, skivat fläsk (med svål lindat kring), grisöron om de har
hvdrätt: ångkokt firre, chilikyckling(mkt stark!) och aubergine
Heder åt den som provlagar innan den skriver! Och tack för menyförslag. Nu har jag även läst På Stan. Ska du vara överallt hela tiden nu?
SvaraRaderaVet du förresten mer om tetypen som jag skriver om i nästa inlägg?