måndag 1 mars 2010

Något bra att berätta 2

Häromveckan kom min korvspruta från Italien. Jag har inte kunnat prova den än, för köttkvarnen som jag beställde samtidigt kom fram demolerad. Men en ny är på väg.

Visst är den fin.

7 kommentarer:

  1. Den är väldigt fin! Jag tycker mycket pekar på att korven är den nya surdegen. (Och skönt att saker ser ljusare ut!)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar inte trender. Jag vill inte att vare sig korv eller surdeg ska vara något annat än eviga värden.

    SvaraRadera
  3. Ska du ställa köttkvarnen i vardagsrummet också?
    Jag tror också att saker med ett verkligt värde består, korvmakare slutar ju inte för att det inte är poppis längre. Charkmästare kan ju ägna hela sitt liv åt korvar och charkuterier, och en familjebutik går i arv i generationer.

    SvaraRadera
  4. Wohoo, vår favoritbloggare när det gäller korv och chark är tillbaka.
    Vilken lycka!
    Tycker fröken Dill

    SvaraRadera
  5. Den får också stå i vardagsrummet tills vidare. Den är rätt snygg också. Men när jag en gång i livet får ett riktigt kök så ska den stå där.

    Tack Dill!

    SvaraRadera
  6. Åh, vad det gläder mig att du är tillbaka!
    Och tänker att när folk en gång tagit klivet över till den goda sidan så ska det förhoppningsvis mycket till för att gå tillbaka i mörkret med luftbröd och fulkorv.

    SvaraRadera
  7. Bara ordet "korvspruta" gör mig barnsligt glad. Får man fråga vad det heter på italienska?

    Hälsningar
    Ragnhild

    SvaraRadera