tag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post7904199579516813249..comments2023-09-30T17:04:18.924+02:00Comments on Mat och politik: Oxsvanssoppan Del 2 + glöm inte Socialistiskt forum i helgenKhttp://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-90790792158559685392007-11-20T23:30:00.000+01:002007-11-20T23:30:00.000+01:00Märgben bara för ännu mer smak. Jag har ingen bulj...Märgben bara för ännu mer smak. Jag har ingen buljong i. Och så fanns de där.<BR/><BR/>Svansbitarna är redan upplockade. Nu är köttet mjukt. Jag väntar på att de ska svalna så att jag kan pilla av köttet. Resten av ditt förslag är vad jag lutar mot. Men jag kanske låter det hela svalna först så att jag lätt kan lyfta ur det överdrivna fettet.<BR/><BR/>Och visst, madeira ska det ju vara om det ska vara. Tack för tipsen!Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-15915136704462285712007-11-20T23:22:00.000+01:002007-11-20T23:22:00.000+01:00Undran?Varför märgben i oxsvanssoppan?Förslag slut...Undran?<BR/>Varför märgben i oxsvanssoppan?<BR/><BR/>Förslag sluttillagning<BR/>Plocka upp svansbitarna innan de kokat sönder.<BR/>Sila av grönsakerna.<BR/>Häll tillbaka buljongen och koka svansbitarna klart.<BR/>Purea/mixa grönsakerna superfint och använd som redning i såsen.<BR/>Ger extra fyllig smak.<BR/><BR/>Madeira i soppan brukar aldrig vara felAnonymousnoreply@blogger.com