tag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post758383071737466145..comments2023-09-30T17:04:18.924+02:00Comments on Mat och politik: En pizzadeg jag kan leva medKhttp://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-17924006656921436282009-09-07T11:53:39.863+02:002009-09-07T11:53:39.863+02:00Mycket gott ser det ut att vara iallfall!
En bakst...Mycket gott ser det ut att vara iallfall!<br />En baksten är nästan ett måste för en perfekt pizza :)Helena Ljunggrenhttp://www.helenaljunggren.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-9580052691749852007-11-18T12:16:00.000+01:002007-11-18T12:16:00.000+01:00Nej Andreas, det är jag inte säker på. Jag kanske ...Nej Andreas, det är jag inte säker på. Jag kanske ska skjuta in den stenen längst in först när jag har fått upp värmen och ska sätta in det som kan trilla ner. Jag hittade en ugnstermometer hos Järnia (jag tänker aldrig mer åka till Sickla Köpkvarter på en lördag). Clas hade ingen i sin katalog. Det tog en och en halv timme att få upp värmen till 230 grader. Men bröden blev oerhört lyckade. Undrar hur mycket gasen kostar?Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-33033651559552876472007-11-18T10:35:00.000+01:002007-11-18T10:35:00.000+01:00Du är säker på att den där glipan inte behövs för ...Du är säker på att den där glipan inte behövs för att transportera ut värmen från gaskransen?<BR/>Ugnstermometer rocks btw. Finns billiga på claes i sjön. De tenderar sota igen med jämna mellanrum. alldeles oavsett om de är från crdon bleu eller claes i sjön.Andreashttps://www.blogger.com/profile/15576963382137650250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-44676625578925890682007-11-17T09:53:00.000+01:002007-11-17T09:53:00.000+01:00Ja, jag måste skaffa en ugnstermometer också, så j...Ja, jag måste skaffa en ugnstermometer också, så jag vet vad jag håller på med.<BR/>Ugnen ser ut som en vanlig gasugn, men nu med två bakstenar i. Den undre satte jag in på botten för att täcka den stora glipan längst in där en bit mozzarella och ett par oliver ramlade ner. När jag tänker efter så kan jag nog grädda två pizzor på en gång nu. Om jag bara skaffar en större brödspade och lär mig det rätta knyckandet.Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-36395375966008428702007-11-17T09:38:00.000+01:002007-11-17T09:38:00.000+01:00Jag har aldrig fått bättre pizzor än i min gasugn!...Jag har aldrig fått bättre pizzor än i min gasugn! Jag kör på tunna pizzaplåtar, eldar på till 300°, pangar in och kör till botten släpper. Gillar tunna pizzor dock. Hur ser din ugn ut K?Andreashttps://www.blogger.com/profile/15576963382137650250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-21188159038207520342007-11-17T07:46:00.000+01:002007-11-17T07:46:00.000+01:00Självfallet är jag avis på marmorskivan, inte ett ...Självfallet är jag avis på marmorskivan, inte ett dugg avis på gasugnen men hoppas att du ska få ordning på det! I min egna receptbok har jag tider överstrukna för varje flytt.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com