tag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post481150107826725055..comments2023-09-30T17:04:18.924+02:00Comments on Mat och politik: Mathantverkskursen, dag 21, efter vilken Jürgen fick en välförtjänt kramKhttp://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-20513139206641884972009-11-15T10:13:59.374+01:002009-11-15T10:13:59.374+01:00I Pig in a Day saltar de in en hel skinka, och säg...I Pig in a Day saltar de in en hel skinka, och säger att den ska torrsaltas tre dagar för varje kilo. Det torde ge en ettersalt skinka. Rätt tid per kilo är <b>en</b> dag per kilo.<br /><br />Jag får återkomma angående torkningsfaserna.<br /><br />Vi har talat mest svenska med Jürgen och det har översatts av den norska tolken, som också har översatt Jürgens tyska till norska. Man kan också tala enkel engelska direkt med honom och han kan svara på enkel engelska. Han verkar förstå ungefär lika mycket svenska som jag förstår tyska.Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-23482369182915958052009-11-15T09:45:43.030+01:002009-11-15T09:45:43.030+01:00Pratar ni engelska eller tyska eller svenska med J...Pratar ni engelska eller tyska eller svenska med Jürgen på kursen? Eller har ni tolk?Grönsaksbloggarenhttps://www.blogger.com/profile/17413380093096739461noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-49804119066231258082009-11-15T06:42:57.784+01:002009-11-15T06:42:57.784+01:00Jag är SÅ avundsjuk på din fantastiska kurs. Men f...Jag är SÅ avundsjuk på din fantastiska kurs. Men fast övertygad att kunskapen kommer stänka över oss alla i form av fina hemcharketurier!<br /><br />Men berätta mer om River Cottage!<br /><br />Och om de olika torkningsfaserna!Andreashttps://www.blogger.com/profile/15576963382137650250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-41798906770311454822009-11-14T23:05:07.471+01:002009-11-14T23:05:07.471+01:00Jag har inte tid med tre år, det är lika bra att j...Jag har inte tid med tre år, det är lika bra att jag lär mig det själv, som allt annat. Utom vissa moment, som Jürgen får lära mig direkt.Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-36197055662090070662009-11-14T22:53:43.225+01:002009-11-14T22:53:43.225+01:00skulle du vilja gå en hel lärlingsutbildning i cha...skulle du vilja gå en hel lärlingsutbildning i charkuterie?Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com