tag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post4550271674574990412..comments2023-09-30T17:04:18.924+02:00Comments on Mat och politik: Den glömda trädgårdenKhttp://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-40103962373216994732007-09-17T09:47:00.000+02:002007-09-17T09:47:00.000+02:00Tack för tipset! Blir genast sugen på att pröva. V...Tack för tipset! Blir genast sugen på att pröva. Vad gäller läsningen så hann jag med en hel del. Hoppas att du snart mår bättre. /L.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525200017504782792.post-77553535268562804372007-09-16T21:24:00.000+02:002007-09-16T21:24:00.000+02:00Antar att det inte blev särskilt många bokdagar i ...Antar att det inte blev särskilt många bokdagar i hängmattan för din del i sommar, L?<BR/>Väder inräknat. <BR/>Det fanns ett recept på plommon-fritters i New York Times Magazine idag: <BR/>http://www.nytimes.com/2007/09/16/magazine/16food-t.html?_r=1&ref=magazine&oref=slogin<BR/><BR/>fritters är rätt intressant, både som mat och efterrätt betraktat. Jag har ett med spenat och morötter som jag brukar göra, och en annan med äpplen och kanel. Man behöver inte fritera dem även om det är vad titeln antyder. Man kan steka dem också. Och låta dem rinna av ordentligt.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com